Sophie

Kör bara !

Sammanfattning

Kategori: Vardag

Gud vad länge sen det var jag bloggade, men jag har helt enkelt inte haft tid. I måndags så gick jag, J & kusinen ner på stan och åt lunch med moster. Gick sen runt i centrum och gjorde absolut ingenting i cirka 5 timmar, vi var för lata för att gå hem så vi väntade på att moster skulle sluta haha. När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, kollade lite film och tv och sen gick vi ut och försökte kolla om det fanns några roliga ute men det fanns det ju inte så vi var bara ute i kanske 1 ½ timme. Sen kom vi in och jag och J låg och pratade en lång stund innan vi väl somnade och det var ganska trevligt just då - inte dan efter.

Igår (tisdag) så var vi tvungna att gå upp vid nio för alla skulle duscha och göra sig klara till halv elva då vi skulle åka ner till Gävle och hälsa på Pierre som fyllde år. GRATTIS!! Jag och J var jättesmarta men våran present, vi köpte 19 ballonger och 19 kondomer och satte fast kondomerna på ballongerna, sen tog vi snören och satte ihop ballongerna + att vi hade köpt ett kort. Vi var bara hemma hos Pierre en stund och sen åkte vi iväg. Vi åkte och fikade och sen gick vi på Ikea och på några andra affärer. Jag lånade lite pengar så jag kunde köpa slingor till håret samtidigt som moster. I bilen somnade jag, usch vad trött jag var. När vi kom hem så gjorde vi våfflor och tittade på Gossip Girl och I huvudet på Gynning, senare slingade jag håret och jag hann inte ta någon före och efterbild men jag ska försöka hitta nån bild där man ser mitt hår hur det var innan och hur det ser ut nu. Haha jag kallade mig direkt för regnbåge när jag såg mig själv.
Nej nu ska jag väl gå och göra mig i ordning. Det kommer bilder om en stund från igår och några fina från J & kusinens alfapet idag =) Puss