Sophie

Kör bara !

nyår

Kategori: Vardag

Gått nytt år, alla glada.

Sitter just nu framför kusinens data och skriver medan han spelar nått spel. Är ganska uppspelt för idag och tycker att det ska bli jättekul att få komma ut och parta lite, det var ganska länge sen. Dock saknar jag mina damer, pojkar och släkt. Men dom får väl det säkert bra i alla fall så det är ingen oro där inte. 

Igår så åkte vi upp hit (till Bollnäs), jag och min kusin rättare sagt och vi hade det ganska kul. På tåget till Gävle så satt vi brevid några amerikanare som inte kunde ett ord svenska, dom pratade konstant men som tur var så hade man ju mobilen med sig så man kunde lyssna på musik istället. Tåg sen x-tåget rån Gävle till Bollnäs där moster hämtade upp oss vid stationen. När vi kom hem så färgade vi mitt hår och gjorde sedan naglar på mig, dom är jättefina! I morse så väckte moster mig vid tio, så vi åkte ner på stan och letade efter strumpbyxor till henne. Sen åkte vi hem och så provade hon en massa outfite's för att se vilken hon ska ha ikväll, det blir silverit och svart för hennes del ikväll. Jag som är så smart kom ju på för länge sen vad jag skulle ha, så jag passade på att handla allt under mellandagsrean så jag var klar när jag kom hit.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen ta en tupplur innan jag ska glamma till mig inför kvällen. Hoppas att ni alla där ute får ha det så trevligt under kvällen och att ni får ett riktigt gott nytt år.
Ses år 2008 ♥